MINA TJÄNSTER

Strategisk rådgivning/konsultation

Har du ett evenemang som du vill nå ökad synlighet kring? Behöver du sälja ett visst antal biljetter och nå ut till ny publik? Trygga ekonomin i projektet och knyta till dig sponsors- och partnersamarbeten men inte riktigt vet hur? Jag har 20 års svensk-internationell erfarenhet av produktionsledning och marknadsföring av förstklassiga kulturevenemang inom scenkonstområdet och live musik för näringslivs- och diplomatiska evenemang och kan se var du behöver vässa din projektplan, och vilka fallgropar du bör undvika. Det kan vara alltifrån en konsultation i början, mitten och slutet till att höras en gång i veckan där jag hjälper dig att stämma av målen och milstolparna så allt går enligt den plan vi tillsammans drar upp utifrån dina behov.PR, Marknadsföring och digitala strategier

Behöver du hjälp att sända ut en pressrelease, ordna med presskit, kontakta journalister eller sköta mediakontakter och mediabevakning både före, under och efter ditt stora evenemang gått av stapeln? Kanske öka din synlighet i sociala medier, men inte riktigt vet hur? Här kan jag både ge råd om vad som fungerar och även driva mediakampanjer åt dig så du kan koncentrera dig på det som ska vara på scen.

Entreprenörskap och företagande; driva och leda scenkonstverksamhet 

Vill du ha hjälp med visionsarbete och att definiera målsättningar för att stärka, utveckla och höja din konstnärliga verksamhet? Ta fram en plan för de kommande ett-fem åren som du/ni kan använda internt i verksamheten, och gentemot partners och de olika grupper du/ni kommer i kontakt med utanför organisationen? En plan där såväl konstnärliga som ekonomiska och andra viktiga mål klargörs och blir tydliga? Hör av dig så ska jag berätta mer om vilka olika alternativ som finns, för att se vad som passar bäst för just dig och ditt företag.

Låter ovanstående intressant, så hör av dig för ett förutsättningslöst första samtal. Du förbinder dig inte till någonting och allt vi talar om är konfidentiellt. Vill du/vi sedan inleda samarbete går vi igenom dina önskemål och skräddarsyr en lösning som passar för den budget du/ni har. Jag ser fram emot att höra från dig!